- cazare in regim hotelier -

Str. Lamaitei 51, Brasov, Romania | Pentru rezervari: 0740 311 355

Locatia noastra functioneaza in regim hotelier doar pentru persoanele de peste 18 ani.

Descopera lumea misterului si lasa-ti fanteziile libere.

Tarife

Pentru luna Ianuarie, Valentine's Day, Dragobete, 1-8 Martie, Paste, 1 Mai, Ruaslii, 1 Decembrie, Craciun si Revelion, va rugam sa solicitati informatii legate de pretul camerelor la numarul de telefon 0747.311.355.

Camera 1
Luni - Joi: 606 RON* /zi
Vineri - Duminica: 676 RON* /zi
Camera 2
Luni - Joi: 506 RON* /zi
Vineri - Duminica: 556 RON* /zi
Camera 3
Luni - Joi: 256 RON* /zi
Vineri - Duminica: 306 RON* /zi
Camera 4
Luni - Joi: 456 RON* /zi
Vineri - Duminica: 506 RON* /zi
Camera 5
Luni - Joi: 256 RON* /zi
Vineri - Duminica: 306 RON* /zi
Camera 6
Luni - Joi: 356 RON* /zi
Vineri - Duminica: 406 RON* /zi
Camera 7
Luni - Joi: 556 RON* /zi
Vineri - Duminica: 606 RON* /zi
   
* in pretul camerei este inclus TVA, taxa salvamont si taxa de oras.
Bunul simt garanteaza respectarea regulilor de mai jos! Pana la proba contrarie, va rugam sa parcurgeti cu atentie fiecare rand :)
1. Accesul cu animale de companie este strict interzis.
2. Check-in: incepand cu ora 14:00, pana la 18:00 cu receptia deschisa. Dupa ora 18:00, dar nu mai tarziu de ora 22:00, va rugam sunati cu 30 de minute inainte de a ajunge la locatie.
3. Check-out: inainte de 12:00. Se vor percepe penalizari pentru oaspetii care depasesc ora de check-out prevazuta.
4. Inchirierea va fi confirmata doar dupa achitarea unui avans. Pentru rezervarea mai multor zile, avansul reprezinta contravaloarea primei zile, iar pentru rezervari de o singura zi, avansul se achita integral. Avansul platit nu se returneaza.
5. Din momentul in care ati primit datele de firma pentru a efectua o plata, aceasta trebuie confirmata in maxim 30 de minute. In caz contrar, rezervarea se anuleaza.
6. Rezervarile efectuate pentru mai multe zile se achita integral la sosire.
7. Fumatul este interzis in camere si permis pe terase. Orice abatere va fi sanctionata cu suma de 600 RON, reprezentand contravaloarea serviciilor de curatare a camerei.
8. Este interzisa manipularea globurilor din oglinzi si dereglarea luminilor ambientale! Orice defectiune adusa acestora duce la sanctionarea cu sume începând de la 200 lei până la 800 lei, reprezentand contravaloarea echipamentelor si a serviciilor de montaj.
9. In camere este interzis consumul de mancare, iar curatarea deseurilor menajere este responsabilitatea clientilor nostri. Pentru aceasta exista tomberoane amplasate in curtea locatiei. Va rugam pastrati curatenia!
10. In jacuzzi este interzis sa faceti dus. Acesta trebuie sa aiba loc inaintea folosirii jacuzzi-ului. De asemenea, spumantul este interzis!
11. Este interzisa aprinderea lumanarilor in camere si folosirea petalelor de trandafiri pe pat, pe jos sau in jacuzzi.
12. In caz de rezervare a unei camere cu jacuzzi, in conditiile aparitiei unei defectiuni la jacuzzi, rezervarea ramane valabila iar banii nu se returneaza.
13. Este interzisa desfacerea sau manipularea perdelelor din cadrul baldachinelor. Deteriorarea lor va fi sanctionata cu 300 de lei.
14. Oaspetii vor fi nevoiti sa achite contravaloarea lenjeriilor, prosoapelor si halatelor patate cu mancare, demachiant, voma sau sange.
15. Injuriile si limbajul licentios adresate personalului nostru vor fi supuse sanctionarilor conform legilor in vigoare.
16. Toata locatia este supravegheata video, exceptie facand camerele.
17. In toata locatia, inclusiv in camere, luminile sunt si ambientale, atat seara cat si in timpul zilei.
18. Camerele pot fi folosite doar de catre cei care le-au inchiriat.
19. Camerele se inchiriaza doar pentru 2 persoane, nu este permisa folosirea unei camere sau dotarile din ea de catre mai multe persoane.
20. In minibar-ul existent in camere este interzisa depozitarea cuburilor de gheata.
21. Modificarea rezervarii se poate face numai o singura data, inainte cu 30 zile. Rezervarile se pot anula, dar avansul nu se inapoiaza.
22. Bara de dans din incinta camerei 7 se va folosi pe propria raspundere. Eventualele accidentari nu sunt asumate de locatia noastra.