Vino sa descoperi un alt gen de cazare!

Str. Lamaitei 51, Brasov, Romania | Pentru rezervari: 0740 311 355

Locatia noastra functioneaza in regim hotelier doar pentru persoanele de peste 18 ani.

Descopera lumea misterului si lasa-ti fanteziile libere.

Tarife

Pentru luna Ianuarie, Valentine's Day, Dragobete, 1-8 Martie, Paste, 1 Mai, Ruaslii, 1 Decembrie, Craciun si Revelion, va rugam sa solicitati informatii legate de pretul camerelor la numarul de telefon 0747.311.355.

Bunul simt garanteaza respectarea regulilor de mai jos! Pana la proba contrarie, va rugam sa parcurgeti cu atentie fiecare rand :)
1. Check-in: incepand cu ora 16:00, pana la ora 18:00 cu receptia deschisa. Dupa ora 18:00, dar nu mai tarziu de ora 22:00, va rugam sunati cu 30 de minute inainte de a ajunge la locatie. Dupa ora 22:00, check-in-ul se face contra sumei de 50 de lei/ora intarziata.
2. Check-out: inainte de ora 11:00. Se vor percepe penalizari pentru oaspetii care depasesc ora de check-out prevazuta. Taxa este de 50 lei/ora.
3. Din momentul in care ati primit datele de firma pentrua a efectua o plata, aceasta trebuie confirmata in maxim 30 de minute. In caz contrar, rezervarea se anuleaza.
4. Rezervarile pentru o singura noapte se achita integral.
5. Pentru una sau mai multe camere inchiriate mai multe nopti, se achita o noapte integral in avans, iar diferenta integral la locatie, la sosire. In caz contrar, veti pierde intreaga rezervare si banii nu se returneaza.
6. Rezervarile sunt NERAMBURSABILE.
7. Fumatul este interzis, atat in camera, cat si in baie. Orice abatere va fi sanctionata cu suma de 600 de lei.
8. Nu acceptam accesul cu animale de companie.
9. Este interzis sa introduceti spumant, sare de baie, petale de trandafiri in jacuzzi, sau orice altceva ce ar putea degrada starea acestuia.
10. Petalele de trandafiri si lumanarile nu sunt acceptate in camera. Pachetele romantice sunt organizate de catre personalul locatiei, la cerere, contracost.
11. Camerele se închiriaza doar pentru 2 persoane, acestea pot fi folosite doar de catre cei care le-au inchiriat. Nu este permisa folosirea unei camere de mai multe persoane.
12. In caz de rezervare a unei camere cu jacuzzi, in conditiile aparitiei unei defectiuni iminente la jacuzzi, banii nu se returneaza.
13. Este interzisa desfacerea baldachinului si manipularea globurilor din camere. Orice deteriorare va fi sanctionată cu contravaloarea acestora.
14. Toata locatia este supravegheata video 24/24, exceptie facand camerele.
15. In cazul lucrarilor in zona a companiei APA, ELECTRICA sau ENEL, ce rezulta întreruperea temporara a apei, a electricitatii sau a gazului, nu suntem responsabili.
16. In cazul unei rezervari efectuate si platite la Receptie, banii nu se inapoiaza. Indiferent de timpul petrecut in camera, sau dacă a fost folosită sau nu.
17. Accesul in boutique se face doar de catre persoanele peste 16 ani. Accesul cu copii sub aceasta varsta este strict interzis.
18. In cazul mutarii de data, se achita 50 lei/mutare.
19. In cazul solicitarii unui aranjament romantic, acesta se va achita in totalitate la sosire. In caz contrar, nu puteti beneficia de camera.
20. Modificarea rezervarii se poate face o singura data inainte cu 30 de zile. Rezervarile se pot anula, dar banii nu se inapoiaza.
21. Camera 7 din locatia noastra se afla la demisolul cladirii, prin umare aceasta camera nu are balcon si nici terasa. Bara de dans din incinta acestei camere se va folosi pe proprie raspundere. Eventualele accidentari nu sunt asumate de locatia noastra.
22. Nu ne asumam raspunderea pentru lucrurile pewrsonale uitate in locatia noastra.
23. Este interzis consumul de alimente in camere.
24. Mikaela Boutique, functioneaza in regim hotelier.