Vino sa descoperi un alt gen de cazare!

Str. Lamaitei 51, Brasov, Romania | Pentru rezervari: 0740 311 355

Locatia noastra functioneaza in regim hotelier doar pentru persoanele de peste 18 ani.

Descopera lumea misterului si lasa-ti fanteziile libere.

Dorina Dori

„Deși m-au atras foarte mult fotografiile, am zis sa încerc o experiență noua și s-a meritat. În poze la prima vedere este ceva frumos, dar în realitate este ceva unic. Mulțumesc conducerii pentru minunata primire, mulțumesc personalului foarte amabil. Dacă doriți sa va relaxați și să uitați de absolut orice este locul ideal. Pot spune ca este singurul hotel care mă va face sa revin datorita serviciilor pe care le oferă.”

Daniela Delia

„Timpul pare ca se opreste in loc,datorita conditiilor excelente!Totul este pus la punct pana in cele mai mici detalii!O experienta la superlativ,pe care nu am mai trait-o pana sa ajungem aici!De neuitat!Vom reveni cu prima ocazie!”

Dumitru Elena Bogdana

„Nu credeam ca o sa pot spune asta vreodata, dar este singura locatie din multe altele in care totul este la fel cum este in descriere si poze. De fapt, cred ca este singurul loc in care „realitatea„ bate „pozele”.”

Andreea Nicol

„Pur si simplu MINUNAT! Un loc in care te poti relaxa cu adevarat si in acelasi timp petrece clipe de neuitat alaturi de persoana draga tie.
Cu siguranta vom reveni cu mare drag.
The best hotel in country!”

Majlat Leo

„Finete, eleganta, grandios,... intr-un cuvant SUPERB!”

Baba Yaga

„De vis, prietena mea s-a indragostit de aceasta locatie. O recomand cu incredere.”

Alisia Crudu

„Incredibil, m-am îndrăgostit de acest Boutique, geniala idee, iar pozele nu arata chiar tot. Am rămas impresionata când am intrat în camera, lumina ambientala precum și muzica m-au făcut sa vibrez, iar oglinda deasupra patului ma înnebunit. Cu siguranta voi reveni.

Ana Maria

„Nici bine nu am intrat in camera,si deja m-am indragostit de cum poate arata! Un loc de unde nu-ti mai vine sa pleci acasa! Este geanial! Cu siguranta vom reveni! ️Recomand cu drag!

Bursuc Piticu

„Asta e cu adevarat paradisul si aici te relaxezi complet alaturi de persoana draga tie! 10 stele si un personal de milioane, am fost tratat ca pe un rege!”
 

Teodora Ioana

„Daca iti doresti sa te simti rasfatat, daca vrei sa fie altfel decat orice alt loc in care ai mai fost, daca simti ca ai nevoie de intimitate... acesta este locul perfect in care poti fii TU... poti fii pasional si dezlantuit... te poti dezbraca de orice prejudecati si te poti relaxa...
Cu siguranta vom reveni cu aceeasi placere!
Multumim pentru ospitalitate si mai ales pentru ideea extraordinara de a crea un astfel de loc!
A fost MINUNAT!”

Izabela Simion

„Un loc minunat pe care il recomand cu incredere! Ne-a placut foarte tare! Gazde primitoare si conditii excelente de cazare, confort si relaxare!”

Spune-ne si tu ce crezi despre boutique-ul in care realitatea capata o alta infatisare
pe una din paginile noastre de Facebook: Boutique Mikaela sau Boutique Mikaela.