- cazare in regim hotelier -

Str. Lamaitei 51, Brasov, Romania | Pentru rezervari: 0740 311 355

Locatia noastra functioneaza in regim hotelier doar pentru persoanele de peste 18 ani.

Descopera lumea misterului si lasa-ti fanteziile libere.

Notificare privind protectia datelor cu caracter personal

Aceasta notificare privind protectia datelor (denumita, in continuare, „Notificare”) stabileste situatiile in care SC Mikaela Line SRL, cu sediul social in Brasov, str. Cărămidăriei nr. 37-39-39 A (denumita, in continuare, „Societatea“ sau “Noi”) poate colecta, utiliza, prelua in alt mod datele personale ale clientilor nostri in conformitate cu Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal (denumit, in continuare, „RGDP”).

Date cu caracter personal

1. Dupa cum se utilizeaza in prezenta notificare:
„Client” inseamna o persoana care (a) ne-a contactat prin orice mijloace pentru a afla mai multe despre orice serviciile pe care le furnizam sau (b) poate a incheiat un contract cu noi pentru furnizarea oricaror produse sau servicii; si

„Date cu caracter personal” inseamna informatii, adevarate sau nu, despre un client sau un potential client care poate fi identificat sau identificabil: (a) din aceste date; sau (b) din acele date si/sau alte informatii la care avem sau este posibil sa avem acces.

2. In functie de natura interactiunii cu noi, cateva exemple de date personale pe care este posibil sa colectam de la tine sunt numele si informatiile tale de identificare, informatii de contact, cum ar fi adresata de e-mail sau numarul de telefon.

3. Alti termeni utilizati in prezenta notificare au semnificatiile furnizate de RGDP (in cazul in care contextul permite acest lucru).

Colectarea, utilizarea si descrierea datelor cu caracter personal

4. Procedam la colectarea datelelor personale in cazul in care (a) ne sunt furnizate de tine in mod voluntar direct sau prin intermediul unei terte parti care a fost autorizata de tine sa iti dezvaluie datele cu caracter personal (reprezentantul tau autorizat) dupa ce (i) tu (sau reprezentantul tau autorizat) ati fost notificati cu privire la scopurile pentru care sunt colectate datele si (ii) tu (sau reprezentantul tau autorizat) v-ati exprimat in scris acordul pentru colectarea si utilizarea datele cu caracter personal in acest scop sau (b) colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal fara consimtamant este permisa sau solicitata de RGDP sau de alte legi incidente. Colectarea si utilizarea datelor tale cu caracter personal va fi efectuata doar dupa obtinerea constimtamantului, iar acestea nu vor fi utilizate in alte scopuri, cu exceptia cazurilor in care acest lucru este permis de legele.

5. Putem colecta si utiliza datele tale personale pentru oricare dintre urmatoarele scopuri sau pentru toate acestea:
a) indeplinirea de obligatii in cursul sau in legatura cu furnizarea serviciilor noaste solicitate de tine;
b) verificarea identitatii tale;
c) raspunderea, tratarea si prelucrarea interogarilor, cererilor, plangerilor si feedback-ul de la tine;
d) gestionarea relatiei cu noi;
e) prelucrarea tranzactiilor de plata sau de credit;
f) trimiterea informatiilor de marketing despre produsele sau serviciile noastre, inclusiv notificarea de evenimentele noastre de marketing, de initiative si de promotii, de membru si scheme de recompense si alte promotii;
g) respectarea oricaror legi, regulamente, coduri de practica, orientari sau reguli aplicabile, sau sa asiste la aplicarea legii si investigatiile efectuate de guvern si/sau autoritatea de reglementare;
h) orice alte scopuri pentru care ati furnizat informatiile;
i) orice alte scopuri comerciale legate de sau in legatura cu cele de mai sus.

5.1. Nu utilizam date cu caracter prsonal pentru prelucrarea automatizata si nici pentru realizarea de profile. Nu luam niciodata decizii automate cu privire la tine. Utilizam mijloace tehnice pentru stocarea in conditii de securitate. Nu prelucram date in scopuri secundate incomplatibile cu scopurile pentru care le-am colectat.

6. Putem dezvalui datele tale personale:
(a) daca o astfel de divulgare este necesara pentru indeplinirea obligatiilor in cursul sau in legatura cu furnizarea de produse sau servicii solicitate de tine; sau
(b) furnizorilor de servicii terte, agentilor si altor organizatii cu care ne-am angajat sa efectueze oricare dintre functiile enumerate la art. 5 de mai sus pentru noi.

7. Scopurile enumerate in clauzele de mai sus pot continua sa se aplice chiar si in situatiile in care relatia ta cu noi (de exemplu, in temeiul unui contract) a fost reziliata, a incetat sau a fost modificata, in orice mod, pentru o perioada de timp rezonabila (inclusiv, daca este cazul, o perioada care sa ne permita sa ne exercitam drepturile in baza oricarui contract incheiat cu tine).

Retragerea consimtamantului

8. Poti retrage consimtamantul, doar pentru viitor, cere-ne sa nu-l mai folosim si/sau dezvaluim datele tale personale pentru niciunul sau toate scopurile enumerate mai sus. Retragerea consimtamantului se va efectua prin trimiterea solicitarii tale la adresa de email contact@hotelmikaela.ro.

9. La primirea cererii de retragere a consimtamantului acordat, este posibil sa solicitam acordarea unui timp, fara depasirea termenul impus de RGDP (in functie de complexitatea cererii si de impactul acesteia asupra relatiei noastre cu dvs.) pentru ca cererea ta sa fie procesata si pentru ca noi sa te informam despre consecintele aderarii noastre la acestea, inclusiv orice consecinte juridice care iti pot afecta drepturile si obligatiile. In general, vom cauta sa procesam solicitarea ta in termen de zece (10) zile lucratoare de la primirea acesteia.

10. In timp ce respectam decizia de retragere a consimtamantului, te rugam sa retii ca, in functie de natura si scopul solicitarii tale, (exemplu: onorarea comenzilor) s-ar putea sa nu fim in masura sa continuam sa furnizam produsele noastre sau sa iti oferim servicii si, in astfel de circumstante, te vom anunta inainte de a incheia procesarea solicitarii tale. Daca decizi sa anulezi retragerea consimtamantului, te rugam sa ne informezi in scris, in modul descris in art. 8 de mai sus.

Accesul si corectarea datelor cu caracter personal

11. Daca doresti sa faci o solicitare pentru a avea acces la o copie a datelor personale pe care noi o detinem despre ori informatii despre modalitatile in care folosim sau dezvaluim datele tale personale, sau (b) o cerere de corectare pentru actualizarea oricaror date personale pe care le detinem despre tale poti sa ne trimiti solicitarea in scris la adresa de email contact@hotelmikaela.ro.

Protectia datelor cu caracter personal

12. Pentru a-ti proteja datele personale impotriva accesului neautorizat, colectarii, utilizarii, divulgarii, copierii, modificarea, eliminarea sau riscurile similare, am introdus proceduri administrative, masuri fizice si tehnice, cum ar fi protectia antivirus la zi, criptarea si utilizarea filtrelor de confidentialitate pentru a asigura stocarea si transmiterea datelor personale de catre noi si dezvaluirea datelor personale atat la nivel intern, cat si la furnizorii nostri de servicii terte autorizati si agenti numai pe baza nevoii de a cunoaste.

Acuratetea datelor cu caracrer personal

13. In general, ne bazam pe datele personale furnizate de dvs. (sau de reprezentantul dvs. autorizat). Pentru a va asigura ca datele dvs. cu caracter personal sunt actuale, complete si exacte, va rugam sa informati daca exista modificari ale datelor dvs. cu caracter personal prin transmiterea unei solicitari in scris la adresa de email contact@hotelmikaela.ro.

Retenta datelor cu caracer personal

14. Putem pastra datele tale personale atata timp cat este necesar pentru a indeplini scopul pentru care a fost colectat, sau dupa cum este necesar sau permis de legislatia aplicabila.

15. Vom renunta la pastrarea datelor tale personale sau la eliminarea mijloacelor prin care datele pot fi asociate cu tine, de indata ce este rezonabil sa presupunem ca aceasta pastrare nu mai serveste scopulului pentru care datele cu caracter personal au fost colectate si legislatia incidenta nu impune pastrarea acestora.

Transferul datelor cu caracter personal in afara Romaniei

16. Nu transferam datele personale in alte tari. In orice caz, daca procedam astfel, vom obtine consimtamantul tau prealabil si ne vom asigura ca datele tale personale vor beneficia de protectie.

DDreptul tau

17. In orice moment, poti exercita urmatoarele drepturi: drepturi de informare, de acces, rectificare, stergere, restrictionarea prelucrarii, portabilitate, opozitie, precum si dreptul de a nu face obiectul unei decizii automate (profilare). Pentru a le exercita ne poti contacta la adresa de e-mail contact@hotelmikaela.ro.

Dreptul de informare si acces

18. La solicitarea ta iti comunicam toate si fiecare dintre informatiile pe care le detinem despre tine.

Dreptul de rectificare

19. Ne poti solicita sa modificam si/sau sa actualizam datele tale sau sa remediem datele tale, daca sunt inexacte.

Drepturi de control pentru datele tale

20. Pentru datele cu caracter perosnal pe care le detinem despre tine, ne puteti solicita: stergerea (total sau partial, parte din acestea), portabilitate (le transferam oricarui operator indicat de tine acolo unde acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic), restrictionarea prelucrarii, precum si dreptul de a nu face obiectul unei decizii automate – profilare.

Vom lua in considerare orice solicitari sau plangeri pe care le primim si vom transmite un raspuns cu respectarea termenelor prevazute de lege. In cazul in care nu esti multumit de raspunsul nostru sau consideri ca prelucrarea este efectuata cu incalcarea legislatiei aplicabile, poti formula o plangere la autoritatea de supravehere a datelor din Romania, respectiv Autoritatea Nationala de Supravegehere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Bucuresti, Romania.